Nye drakter: Nettbutikk og prøvekvelder

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 1. Aug 2017

Her er den nye trøya! Vi har ryddet bort alle svosjer og fartsstriper fra drakta. Korset/stjerna har fått en oppdatering: Kjernen har blitt hvit og det har glidelåsen også; To vertikale sorte striper blir derfor ikke lenger til tre foran på trøya, og I'en i OIL blir heller ikke delt i to. 

Ermene er sorte til like nedenfor albuen, slik at nedre del av dem er Ottestad-gule. OTTESTAD er mer prominent på overermene enn før, og står nå også på siden av trøya. Flagget som før var i nakken har smøget seg rundt til høyre side av kragen, som har blitt gul.

Du kan være velkledd både på veien og i skogen nå i høst, og i syden og i Stangehallen til vinteren:

Nettbutikken er åpen! <- klikk  her! Registrer deg med e-postadresse og passord og kjøp av hjertens lyst! Butikken stenger klokken 23:59 søndag 27/8. Levering blir i uke 40, som starter 2/10. 

Det blir to prøvekvelder: Tirsdag 15/8 og onsdag 23/8. Begge dager klokken 1800-2000 i storsalen i klubbhuset. Sett av tid: Både passform og størrelser er ulike de fra vår tidligere leverandør.

Bioracer vil være til stede med tøy i alle våre modeller og størrelser.

  • Våre bukser er fra Bioracers øverste Race Proven-sortiment, med Bioracers egen pute Smooth Uni, men vi har også tatt med en rimelig bukse. 
  • Våre standardtrøyer og -jakker er fra Prof-sortimentet, som er romsligere i midje og ermer enn:
  • Race Proven-overdelene, som passer best til typiske syklistkropper, har egne avdelinger i nettbutikken.
  • Dame- og herrekolleksjonen har med ett unntak de samme modellene, men ulikt snitt.
  • Nettbutikken har egen avdeling for barn.

Trøyer og jakker har tre vanlige lommer, og og de vanligste har også en ekstra lomme med glidelås.

Den enkle måten å se forskjell på Prof- og Race Proven-overdelene er måten ermene er sydd sammen med torsoen: Prof har raglan-snitt, der ermestykket går helt inn til kragen, mens ermene på Race Proven er montert som på en vanlig skjorte. 

Bioracer har, i tillegg til det vanlige lette sommertøy og fullt vintertøy, også et fullt ensemble av lune og vannavstøtende bukser, trøyer og jakker i såkalt Tempest-tekstil i alle størrelser og fasonger. Armvarmere, benvarmere og vinterhansker er også av Tempest.

Sti/Endurotøy får vi også.

Buksene er fremdeles sorte med gult bånd nederst. "Akterspeilet" har et dobbelt lag stoff, noe som er fint både for iliosakralleddet ditt og øynene til rytteren bak deg. På bildet er det helsorte området gjennomfarget tekstil mens de mørkegrå er trykket. Buksene har en lomme tiltenkt elektronikk på ryggen.

I 2D-visning ser heldraktene slik ut. Vi kommer til å ha én fellesstartheldrakt i sortimentet. Den er enkelt sagt en kombinasjon av vår toppbukse Race Proven 2.0 Sirio og trøya Race Proven Aero, og den har to lommer. 

I tillegg kommer to rene tempodrakter med lange ermer: Den rimelige har Prof-basert overdel og Race Proven 2.0 Lycra-baserte bukser, mens den dyre har fullt Race Proven-snitt og materialvalg. 

Jakkene har sorte mansjetter ved håndleddet. Ermene er gule nedenfor albuen på jakker og armvarmere. Det er enklere å se en gul underarm som gir tegn enn en sort. Vinterjakkene har reflekterende ermer og lommer.

Benklærne i 2D. Vinterlangbuksene har reflekterende "akterspeil" og på de gule feltene på leggene. Alle våre bukser har Bioracers egen unisexpute Smooth Uni. Toppbuksen Race Proven 2.0 Sirio har i våre tester vist seg å være på høyde med Assos Équipe i kvalitet og komfort, og stort bedre enn det blir ikke sykkelbukser.

Design og fonter følger OILs nye profilhåndbok. OTTESTAD er skrevet med Calibri Bold og, for å gi en grafisk effekt, understreket med draktens tredje farge. Ottestad IL Sykkel på brystet er skrevet med Calibri Regular. 

Det nye luedesignet har gul kalott med stripene fra korset/stjerna på trøya over toppen. Oversiden av skyggen er sort og undersiden gul. Alle trenger en Ottestadlue! Hvorfor kan du lese hos Landevei.

Armvarmerne viser hvordan alle ermer er gule nedenfor albuen. De er laget i det vannavstøtende Tempest-tekstilet.


Matchende gule sokker, og skotrekk med OIL-logo på høyre side og OTTESTAD på venstre side. 

OIL-logo på høyre hanske og OTTESTAD på venstre.

Stitøyet følger samme grunndesign. Trøya blir langermet.

I tillegg til plagg i Ottestad-design finnes det også tilbehør uten design i nettbutikken: Undertrøyer, sorte vinterhansker i Tempest, kraftig vinterhalsvarmer, Vinterlue, tåvarmere, og gjennomsiktig regnjakke.


Armene i korset/stjerna blir smalere jo lenger unna OIL-logoen de kommer, mens det hvite feltet i midten blir bredere. Ottestad på midtlommen er fjernet. I stedet står det nå OTTESTAD i nakken og langs sidene. Drakter kjøpt i høst og i 2018 i får en snerten liten OIL 100 år-jubileumslogo på venstre erme.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc