Ordførerbesøk i Mandagsklubben

Postet av Ottestad IL den 13. Mai 2019

Vi har hatt hyggelig besøk av Stanges ordfører Nils Røhne og idrettskonsulent Line Kongssund i dag. 

I tillegg til å fortelle om Mandagsklubbens innsats for klubben, fikk vi gitt et viktig innspill i disse arealplan-dager: Vi må passe på å avsette nok arealer til å drive fysisk aktivitet og være sosiale. Folk flytter ikke til Ottestad for å bo, men for å LEVE*. 

Med et anslag på 1100 nye boliger de neste 10 årene, vil trolig medlemstallet i idrettslaget krype fra 1500 til 2000. Med tilsvarende vekst vil vi om 230 år være nesten 3000 medlemmer. Nå må vi følge med i timen og sørge for at det avsettes arealer til både fotballbaner, haller, ski og sykling, friluftsliv og uorganisert aktivitet. 

Ordføreren takket for innspillene og understreket hvor viktig det er for OIL å spille disse tingene inn til arealplanen som har høringsfrist 6. juni. Han fortalte samtidig at han har 5 barnebarn som spiller fotball og derfor tilbringer mye av sin fritid på fotballbaner i området. Mandagsklubben og anleggsansvarlig Bjarne Kise overrakte ordføreren en ny og skinnende gul Ottestad-kamptrøye til å pryde ordførerkontoret.

Møt gjerne frem på åpent møte om Arealplan i Ottestad tirsdag 14. mai klokken 18.00 på Ungdomsskolen. https://www.stange.kommune.no/category8316.html 

Har du innspill som vedrører idrettsaktivitet, send dem gjerne til post@ottestadil.no slik at vi kan ta med disse når høringsinnspillene skal formuleres og sendes inn fra styret. HUSK at også enkeltpersoner står fritt til å sende høringsinnspill til kommunen.


*) Hedmark Idrettskrets forteller at idrettslagene i Hedmarks hadde 4000 medlemmer for hundre år siden, i dag har de 80.000 medlemmer. Dette sier noe om en trend der stadig flere er medlemmer i idrettslagene og tilbringer mye av sin fritid der med fysisk aktivitet eller trenerverv/dugnadsarbeid. Av dette tolker vi at idrettslagene er en svært viktig arena for både den fysiske og mentale/sosiale helsen!
Velkommen til lokaloppgjør!

Postet av Ottestad IL den 29. Apr 2019
Handleuker på Freske fra 1. april

Postet av Ottestad IL den 29. Mar 2019

Våren og fotballsesongen er i anmarsj, og Freske Fraspark inviterer til handleuker fra 1. - 27. april (men stengt i påskeuken).

I denne perioden er det minimum 30% på alle fotballrelaterte varer i butikken. (med unntak av noen toppmodeller på fotballsko til 20%).

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500.

Freske Fraspark er leverandør av Ottestad IL sitt Puma-klubbtøy som benyttes av alle ballidrettene våre. 

Alle medlemmer i klubben er velkommen til å handle med klubbrabatt!

Her finner du Freske Fraspark
Gi et bidrag tirsdag 12. mars!

Postet av Ottestad IL den 6. Mar 2019

A-lag herrer og Jenter-17 går med bøsser for Krafttak mot kreft i Ottestad tirsdag 12.03. kl. 17-20. Vi håper du vil støtte aksjonen!

Krafttak mot kreft foregår i mars hvert år. Da besøker nærmere 25 000 bøssebærere norske husstander, og samler inn penger til viktig kreftforskning og til tilbud til de som er berørt av kreft. En stor andel av bøssebærerne er russ, i tillegg til bygdekvinnelag, frivilligsentraler, andre lag og foreninger og bedrifter. 

Kreftforskning har kommet langt siden det i 2006 ble samlet inn 4,5 millioner kroner under Krafttak mot kreft, til i dag hvor aksjonen innbringer nærmere 50 millioner kroner. Hvert år løftes det frem et tema som man ønsker å sette mer fokus på, tidligere år har det vært samlet inn penger til blant annet uhelbredelig kreft, forskning på personlig tilpasset kreftbehandling, og kreftformer som få overlever.

PS. Hvis du ikke er hjemme på aksjonsdagen, kan penger gis på Vipps# 441139 (KMK Ottestad IL)

Aksjonsperioden for Krafttak mot kreft er 11.-17. mars 2019.
Stange Energi med videre som gullsponsor

Postet av Ottestad IL den 27. Feb 2019

Vi gleder oss over at Stange Energi fortsetter å støtte aktiviteten i Ottestad IL! Stange Energi er en av våre tre gullsponsorer, og bidrar til alle våre idrettsgrupper i tillegg til Mestringstimen, Energirittet og Energisprinten.
Levert av IdrettenOnline