Gylne Gutuer er utsatt til 3. oktober

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 2. Aug 2021

Utviklingen av pandemien har dessverre ikke gått slik vi håpet, og de arrangementsansvarlige i Uno-X, Lillehammer CK og Ottestad IL ser seg derfor nødt til å utsette årets utgave av Uno-X Development Weekend til oktober. Ritthelgen består av UCI-rittene Hafjell TT, Lillehammer GP og Gylne Gutuer, og skulle opprinnelig ha blitt arrangert 3. – 5. september. Ny dato blir 2. og 3. oktober. Temporittet Hafjell TT vil dessverre bli avlyst.

En rekke kontinentallag og klubblag fra forskjellige steder i Europa skal delta i årets ritt. Arrangøren har enda ikke fått noe unntak fra innreisebestemmelsene, og i og med at nesten hele Europa nå har blitt rød har det blitt svært stor usikkerhet omkring handlingsrommet. De arrangementsansvarlige ønsker å skape mer forutsigbarhet for lagene, og utsetter derfor til oktober.

På Staur til Søndre Elton-sektoren i 2018. Foto: Jan Brychta


0 Kommentar

Bioracer klubbtøy: Nettbutikken er åpen til 14. juni

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 27. Mai 2021

Nettbutikken for Bioracer klubbtøy med både både sykkel- og løpeklær i raft OIL-design er åpen til mandag 14/6. Levering i uke 32.
Lenke til nettbutikken

Les vår artikkel om klærne.

Vi har også noe tøy på lokalt lager. Les om utvalget.


Bioracer Epic Plus. Toppmodell sykkeltrøye.


Designet på løpeoverdelene er "omvendt" av de til sykling


0 Kommentar

Oppstart fellestreninger landevei NOK EN NY DATO 20/4 2021

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 26. Mar 2021

Denne teksten erstatter teksten under streken.

Vi starter "felles"-trening med individuell tempo Tøff Tirsdag den 20/4. Vi møtes på Vikingskipet 1750, og kjører en egentest i TT-tempoløypa i Stange Vestbygd. Hold minst 2 m avstand hele tiden og start eventuelle forbisyklinger tidlig og avslutt dem sent. Ikke forsøk slipstreaming.
Rullende start fra opphev 50-skiltene på Vestbygdvegen like sør for kryss Gubberudvegen/Sandvikavegen. Løypa går til Stange krk, høyre (husk vikeplikt!) til Sørum, venstre til Såstad, følg Såstadvegen mot venstre til kryss Kirkevegen ved Lahlum, venstre (husk vikeplikt!) til Stange Kirke, venstre på Vestbygdvegen. Mål ved 50-skiltene, samme sted som start. Strava

Vi kommer tilbake med mer info om fellestreninger etter 20/4 så snart vi har oversikt.

Mer om treningene våre finner du i menylinjen øverst på siden: Treningstider for det overordnede, og detaljert for treningsgruppene i Kalender.

---------------

Vi starter fellestreningene på landevei tirsdag 13/4 torsdag 15/4. Styret ønsker å se hvordan regjeringen justerer koronatiltakene etter påske, og om de lokale tiltakene følger de nasjonale før vi starter opp, derfor utsettelsen. Tradisjonelt starter vi tirsdagen etter påske, men i år ser vi det altså an en god uke.

Regjeringen har meldt at endring i de nasjonale tiltakene tidligst vil gjelde fra 14/4 i stedet for opprinnelige 12/4, derfor justeringen vår.
Vi krysser fingerne for at vi kan sees på Vikingskipet klokka 1750 torsdag den 15!


0 Kommentar

Bioracer klubbtøy: Butikken er åpen til 22. mars - sykkel og løp

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 8. Mar 2021

Vi har tatt fram en kolleksjon Bioracer løpetøy i Ottestad-design. Det (og sykkeltøy for sesongen), kan du kjøpe i nettbutikken til Bioracer fram til mandag 22. mars. Levering blir i uke 21 eller tidligere.

Løpekolleksjonen vår består av en lett jakke for dame og herre, en kortermet trøye med rund hals for herre og v-hals for dame, og til beina kan du velge løs kortbukse for herre, "hot pants" kortbukse i lycra for dame, unisex kortbukse i lycra, og varm tights for dame og herre.

Sykkelkolleksjonen leser du om her.
0 Kommentar

Klubbtøy på lokalt lager!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 21. Feb 2021

Mangler du armvarmere? Hansker? Heldrakt med lommer? Raske skotrekk? Sokker og lue? Fortvil ikke, vi har et lite lokalt lager som du kan handle fra.
Alle bukser, trøyer og heldrakter er i Race Proven (RP) snitt. Armvarmerne er i tillegg til å ha korrekt gult og sort Ottestad-design vannavstøtende.  Kontakt garderobemannen, se nederst i tabellen, du vil ikke angre.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline