Stasjonærvakt del 2 onsdag 5. juni på klubbhuset er avlyst

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 12. Mai 2019

Det planlagte stasjonærvaktkurset del 2 (klasserom/praktisk del) onsdag 5. juni klokka 1700 er avlyst. Skulle du allikevel ønske kurset kan det tas i Kongsvinger torsdag 6. juni. Kontakt Kjetil Haaland på 99042718/kbwhaaland@gmail.com/FB Messenger om du ønsker å ta kurset i Kongsvinger.

Stasjonærvaktkurset passer for deg som vil dirigere øvrig trafikk under sykkelritt, og vi arrangeerer kurset fordi klubben ønsker en større pool av slike vakter enn det vi har i dag.

Før du kan melde deg på praktisk del må du gjennomføre den nettbaserte del 1 av kurset. Logg deg inn på din bruker på Min Idrett og finn nettkurset her.

For å være Stasjonær vakt må du være over 18 år. Har du ikke lyst til å dirigere trafikk, men heller gjøre service til ryttere og publikum kan du ta det langt mindre omfattende løypevaktkurset.

Foto: Henrik Alpers


0 Kommentar

Bli med og lag sykkelfest i Stangebygda!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 10. Mai 2019

Gylne Gutuer har blitt et sykkelritt av stor betydning for den norske terminlisten. Av hensyn til egne aktive syklister, klubben, våre sponsoner og NCF vil vi også i år gjennomføre NorgesCuphelg 15. og 16. juni. 

Kjetil Haaland, Bjørn Ruud og Dag Schartum-Hansen tar ansvaret for å planlegge og forberede ritthelgen, men vi trenger funksjonærer:

·         Sjåfører og servicemekanikere, søndag
·         Vakter, lørdag og søndag
·         Rigging/rydding, fredag, lørdag og søndag

Særlig søndag er det mulig å dele opp vakten, om du ikke kan hele dagen.  Rigge/ryddehjelp før og/eller etter er også kjærkommet, om man har begrenset med tid tilgjengelig. De siste to ukene før rittet skal det også kjøres ut nabovarsler og merkes løyper.

Vi har allerede positiv respons fra flere. Hva har du lyst til å gjøre?

Vi ber om tilbakemelding til bjorn@bbnett.no så raskt som mulig, slik at vi vet hva vi har.  Vi ber om at du også gir beskjed dersom ikke har mulighet. 

Mangler du kurs?  Dette kan vi løse før rittet:

Løypevaktkurs (service, ingen trafikkdirigering, link til e-læring, gjøres på et par timer).
Stasjonærvaktkurs (trafikkdirigering) del 2 arrangeres på klubbhuset onsdag 5. juni klokka 17.  
Stasjonærvaktkurs del 1, link til e-læring, må gjennomføres før del 2.

Har du spørsmål om kursene? Kontakt Kjetil Haaland på tlf. 99042718 eller Facebook Messenger.

NB! Lørdag er det mulig å kjøre MastersCup tempo Mot Klokka! Flott dersom mange fra klubben melder seg på.  Send epost til bjorn@bbnett.no for gratis deltakelse.

Gylne Gutuer Sykkelfestival 15-16. juni 2019:

15. juni:
Mot Klokka individuelt temporitt med start og mål på Tangen.  
http://gylnegutuer.ottestadil.no/p/18543/mot-klokka

16. juni:
Gylne Gutuer fellesstart i samme løype som 2018.
http://gylnegutuer.ottestadil.no/p/18545/gylne-gutuer

Kenneth Berglund og Lars Erik Jacobsen under NorgesCuprittet Gylne Gutuer i 2018. Foto: Pål Jacobsen, Hamar Arbeiderblad


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline