5. plass i lagtempo-NM for juniorer!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 26. Jun 2019

Våre tre ryttere Kenneth Berglund, Lars Erik Jacobsen og Simen Olsen utgjorde i går OILs lag i Norgesmesterskapet i lagtempo for juniorer hvor de kjørte inn til en flott 5. plass.

Dette er et strålende resultat. Vi gratulerer, og velger å fremheve Tommy Olsens kommentar:

Herlig kjørt - imponerende mest fordi de er ekte OIL- gutter og var for 2-3 år siden langt bak!! Husk at de andre lagene er toppidrettsgymnas der de blir håndplukket ! Trening er ikke oppskrytt.... 

Foto: Ola Morken (c)


0 Kommentar

Furnes on road og Vangsåsen opp

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 25. Jun 2019

Våre gode venner i Bedriftsidretten Hedmark og Oppland innbyr til terrengsykkelritt 7. og 14. august. To kjappe fine formtoppende ritt før Birken:0 Kommentar

Lillyhammer by bus!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 20. Jun 2019

Det er, som noen kanskje allerede har oppfattet, Styrkeprøven på lørdag. Vi laster sykler på skapbil og tar buss til starten på Lillehammer:

Oppmøte på Vikingskipet  klokka 04:45

  • ta med pledd for å dekke til egen sykkel

Avreise senest kl. 05.00 Vikingskipet

...

Start 06.55 Gruppe med Eidsvoll (både 30 og 35 gruppa)

  • Meld dere på i ledige puljer, dere blir flyttet til riktig pulje før start
  • Eidsvoll lager sportsdrikke til alle levert ut ved Minnesund
  • Alle må ta med egen mat underveis fra start

Retur ca 14.00-14.30,

  • vi venter på pulje 30 for å kjøre sammen hjem

Gratis for medlemmer. Vi har plass til eksterne til en pris av kr. 250 pr. retning.

Konrad


0 Kommentar

Tusen takk for en fantastisk ritthelg

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 18. Jun 2019

Hjertelig takk til alle som var med på å lage det som omtales som Norgescupens kuleste og best arrangerte ritthelg, Gylne Gutuer Sykkelfestival. Uten dere hadde det ikke gått. 

Takk til dere som fra begynnelsen av mai kom sammen hver uke for å gå igjennom framdrift og finne neste ukes nødvendige gjøremål for at vi skulle være klare til lørdag morgen.

Takk til dere som påtok dere gjøremålene, og jeg beklager at det noen ganger ikke ble kommunisert klart nok hvem som skulle gjøre hva, slik at to mennesker gjorde det samme. Det tar jeg på min kappe.

Takk til dere som sørget for at vi fikk et sekretariat med sedvanlig 10/10 Ottestadstandard.

Takk til piken med blomstene og sykkelnorges kuleste trofé: grusbøttene.

Takk til baguettesmøreteamet. 

Takk til lege og sanitet. Det ble en til dels hektisk søndag etter en særdeles rolig lørdag.

Takk til dere som passet på løypa. Det er ikke deres feil at det finnes bilister som ignorerer signaler fra våre trafikkdirigerende Stasjonære vakter, som gjør sin oppgave etter anvisning fra politiet. Jeg er svært skuffet over at en av overtrederne var på jobb for og kjørte bil fra Hjemmetjenesten i Stange kommune. Politiet har gått i rette med vedkommende, og jeg ser det som en selvfølge at Hjemmetjenesten gjør det samme. 

Takk til dere som fikk så godt til oppgaven som aller minst jeg hadde forutsett: Å være chaperoner for utøverne som ble tatt ut til dopingkontroll i regi av ADN. Strålende.

Takk til dere som var sjåfører. Det er dårlig kommunikasjon fra min side som er årsaken til at front- og sistebiler ikke hadde ordentlig radiokommunikasjon og derfor fikke en svært vanskelig jobb, men som dere løste forbilledlig. Også takk til deg som fikk begge nøytralservicebilene fra Jessheim til Stange og tilbake igjen.

Takk til NCF Road Safety Team som stilte med entusiastiske og dyktige Stasjonærvakter. NCF RST er en ny ressurs for sykkelsporten i Norge, og hadde faktisk sitt første oppdrag hos oss. Ta det som et tegn på hvor viktig NCF anser arrangementet vårt å være.

Takk til alle jeg har glemt å takke. Uten dere blir det ikke ritt. Uten ritt stopper sykkelsporten.

For egen del var jeg ufattelig heldig med tildelingen av sjefskommisær Heidi Stenbock-Haakestad fra Halden CK. Hun var alltid positiv, støttende, løsningsorientert og mange flere superlativer. Uten hennes hjelp og støtte fram mot og under ritthelgen hadde jeg neppe vurdert å være rittleder om igjen.

Tusen takk for innsatsen alle sammen. Har jeg glemt å nevne noen jobber (det har jeg, garantert!) ber jeg om tilgivelse for det og takker dere som utførte dem.

Kjetil Haaland
Rittleder og stolt medlem av Ottestad IL.

Foto ved Eivind Flensborg


0 Kommentar

Norges Cup landevei for 5. året på rad

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 12. Jun 2019

Til helgen braker det løs igjen, med Gylne Gutuer sykkelfestival! Temporitt fra Tangen skole på lørdag, Norges Cup-ritt fra Stange sentrum på søndag. Nytt av året er egen para-klasse. 

Det vil bli noe omdirigering av trafikk mens rittene pågår, trafikkvarsel finner du her:

Lørdag 15.6. Tangen

Søndag 16.6. Stange

Vi ønsker alle deltakere og lag velkommen til Stange! 

Og sender samtidig varme tanker til alle de frivillige som sørger for rigging, vakthold, service og tidtaking. 

Lykke til!
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline