Nye drakter i høst!

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 3. Jul 2017

OIL Sykkel har etter inngående tester valgt Bioracer som sin nye leverandør av klubbtøy. Bioracer er en velrenommert belgisk produsent som bl.a leverer tøy til de belgiske, nederlandske og tyske landslagene, og de lager verdens kanskje raskeste tempodrakt. Her hjemme har de BOC som sin største kunde.

På sitt norske hovedkontor på Kløfta vil Bioracer også kunne tilby sykkeltilpasning for OIL Sykkels medlemmer til en fordelaktig pris.

Bioracer leverer både til de spikertynne og de som er godt i hold, kvinner, barn og menn, og har også fullt ensemble av vår/høst/møkkaværstøy til alle. Dette er en stor forbedring sammenliknet med vår forrige leverandør. Bioracer konstruerer og produserer putene sine selv, og de er svært gode.

Styret har benyttet anledningen til et lite redesign: De gule svosjene på buksene og den sorte fartsstripen langs siden av trøya forsvinner, og korset på bryst og rygg får et oppdatert utseende. Ermene blir sortere enn de har vært de siste årene, men ikke helt sorte. Skrifttypen blir nå i henhold til OILs nye offisielle profilguide. Drakten vil være like fri for reklame som før.


Drakter kjøpt i høst og i 2018 vil ha OILs 100-års jubileumslogo diskret plassert på venstre erme. Prototypen på bildet øverst er ikke helt korrekt, og den ferdige drakten vil få sin debut på våre deltakere på vårt enestående NorgesCup-ritt Gylne Gutuer den 10. september.

OIL sykkel vil heller ikke denne gangen pålegge våre turryttere å kjøpe og kjøre i det nye designet.

Det blir elektronisk visning av det endelige designet om 2-3 uker. Prøvekveld og nettbutikkåpning kommer etter skoleferien, med levering i oktober, slik at de som ønsker det kan være velkledde på veien og i skogen nå i høst og både sydpå og i Stangehallen til vinteren.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.