Løypevaktkurs

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 1. Okt 2017

Løypevakt Kaare Sveen i aksjon under Gylne Gutuer 2017.  Foto: Gaute Nøkleholm

OIL Sykkel er en stor og aktiv sykkelgruppe. Våre medlemmer deltar på mange ulike ritt, både i terrenget og på landeveien, fra tur- til UCI-nivå. Derfor arrangerer vi også ritt innenfor disse kategoriene, og disse arrangementene gir store bidrag til sykkelgruppas økonomi.

Nye regler fra myndighetene er slik at skal OIL Sykkel kunne arrangere Hamarrittet, Mjøsa Terrengsykkelcup, Offroad Ottestad og Gylne Gutuer Sykkelfestival til neste år vil vi trenge sertifiserte løypevakter.

Vi arrangerer våre to første Løypevaktkurs 1 Sykkel (Idrettsaktiviteter / Sykkel - Stange) tirsdag 17. og torsdag 26. oktober klokka 1800-2000. Et kurs tar altså to timer å gjennomføre, er gjort på én kveld, og om vi får fylt opp begge kursene vi foreløpig har satt opp er vi godt på vei til å dekke klubbens behov for løypevakter.

Løypevaktkursene er klasseromskurs for inntil 15 deltakere, og vi holder dem i Lillesalen i OIL's klubbhus i Statsminister Otto Blehrs vei. Kursene er gratis, åpne for alle over 15 år med trafikalt grunnkurs, og alle over 18 år.

Påmeldingen foregår på https://minidrett.nif.no/, og NCF har laget et instruksjonshefte for påmeldingen: SLIK MELDER DU DEG PÅ: INSTRUKSJONSHEFTE (Word). Nærmere kursbeskrivelse finner dere der dere melder dere på. 

Spørsmål kan rettes til  kursinstruktør Kjetil Haaland, kbwhaaland@gmail.com / 99042718.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.