Nyheter 2024

Postet av Konrad Sel den 25. Apr 2024


Informasjon til medlemmer I Ottestad IL sykkel og triatlon.

 

Varmen tiltar og vi trekker ut på asfalten og snart til Mjøsa..

Fellestreningene er i alle fall i gang på tirsdager og torsdager (kl. 18.00) samt søndager (kl. 10.00). Vi svømmer inne hver onsdag kl. 16.30 i Ottestad Svømmehall.

-vi håper flere blir med på disse fellestreningene!

 

I år skjer det mye moro i tillegg:

Tirsdag 30. april er vi teknisk arrangør av BDO-mila i Hamar sentrum. Vi har allerede nok vakter og har stor kontroll på denne. Her er det fortrinnsvis triatlon gruppa som stiller.

-bli med å løp hvis du har tid!!

 

Hamarrittet er den 5.mai i samme trase som tidligere i Stange vestbygd. Start er ved Stange kirke. Her trenger vi et par vakter til, ellers så har vi stor kontroll på denne også.

-bli med å sykle rittet hvis du vil!!!

 

STOR NYHET!

De 5 siste årene har vi også arrangert det populære UCI Gylne Gutuer som   har vært et internasjonalt TV-sendt ritt sponset av Uno-X. I år har Uno-X valgt å prioritere sine hovedressurser på profflagene sine for damer og herrer. Det medfører at vi ikke i samme grad som før får hjelp av Uno-X til gjennomføring av Gylne Gutuer, men de støtter oss økonomiskt.

Styret i OIL sykkel har derfor bestemt at Ottestad IL sykkel i år skal prioritere sykkelhelgen 06.09 – 08.09. som NorgesCup-arrangør. Det innebærer at det kun blir norske deltagere og primært de som ikke er med på noe proff-lag. Kun seniorklassene stiller.

Sykkelforbundet og resten av sykkel- Norge har et stort ønske om at vi skal bevare spesielt Gylne Gutuer som et av de mest populære rittene i Norge. 

Det er en av grunnene til at vi gjør nettopp dette. I år blir det derfor 3 rittdager på oss. Fredag Criteriumsritt i Stange vestbygd i ei runde på ca 6 km. Lørdag temporitt i Stange vestbygd i ei runde på 9 km som kjøres 2 ganger. Søndag blir det så Gylne Gutuer med start fra Solvin skole i Romedal i samme trase som UCI-rittet har hatt men kun den delen som går i Romedal og Ilseng-området.

Når det nå blir 3 dager med sykkelritt så krever det noe mer av oss administrativt med bl.a. sekretariat, påmelding, bilorganisering og ekstern informasjon til bl.a. de som blir berørt og som bor i traseene.

 

Behovet for vakter helge 06. – 08.09 vil omtrent bli slik:

Fredag 06.09 Kermis Vestbygda   ca   5 vakter

Lørdag 07.09 Krono Ottestad         ca 10 vakter

Søndag 08.09 Gylne Gutuer          ca 20 vakter

-dette er ikke flere enn at vi er sikre på at vi får til dette!!!

 

I tillegg må vi ha noen som kan kjøre nøytral service samt front- og sopebil.

Håper dere setter av disse datoene i kalenderen. 

Spørsmål kan rettes til:

Rittleder Trond Fjæstad,                 991 57 585

Leder OIL Konrad Sel                      920 32 175

Traseansvarlig Kjetil Haaland         990 42 718

Vi kommer tilbake med mer informasjon når alt er klart ift. søknader o.l..

 

Styret i OIL sykkel og triatlon! 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.