Stasjonærvaktkurs (del 2) 21. august

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 13. Aug 2018

Stasjonærvaktkurs, praktisk del, arrangeres på OILs klubbhus mandag 21/8 1700-2200

Dette er forskjellen på en løypevakt og en stasjonær vakt i sykkelritt:

Løypevakt: Person med trafikalt grunnkurs og fastsatt opplæring, eller person over 18 år med fastsatt opplæring, og med oppgave å yte service og gi informasjon til rittdeltakere og publikum. 

Stasjonær vakt: Person over 18 år med fastsatt opplæring og kompetansebevis for trafikkregulering. En Stasjonær vakt kan også være løypevakt.

Stasjonærvaktkurset (9,5 t) er for deg som vil regulere trafikk under sykkelritt. 
Løypevaktkurset (2t nettkurs) er for deg som ikke liker å regulere trafikk, men vil informere og yte service til ryttere og publikum.
Klubben trenger begge deler.

Følg denne linken for å lese om vaktkursene og melde deg på via Min Idrett: http://www.sykling.no/article/vaktkurs

Stasjonærvaktkurset er todelt

  1. Nettkurs, 4,5 timer (deles opp slik du vil). Separat påmelding på Min Idrett. Nettkurset må tas før du kan melde deg på del 2. LINK
  2. Klasseromsdel, 5 timer. Separat påmelding på Min Idrett når du har tatt del 1. Velg kurset i Ottestad/Innlandet den 21/8.


Dersom du skal bli mobil vakt (på motorsykkel) må du være over 25 og ta et påbyggingskurs i tillegg til stasjonærvaktkurset.

OIL Sykkel trenger deg 

Stasjonære vakter og løypevakter med kompetansebevis er nødvendig på alle våre arrangementer. Det er våre arrangementer som gir sponsorinntekter som igjen føres tilbake til medlemmene våre i form av trenerlønn, anleggsutvikling, startkontigenter og transport til og fra ritt og så videre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.