Black Edition / Pulje 1

Postet av Ottestad IL - Sykkel den 23. Des 2015

Black Edition/Pulje 1 mobiliserer inn mot neste år. Under ser du mail som er sendt en god del ryttere. Er du ikke blandt dem som har fått mailen, men vil være med, så BLI med!!!Hei

Denne mailen går bredt ut, og dere som mottager har tidligere vist interesse for å sykle fort sammen som lag (landevei). Dersom det likevel viser seg at enkelte har lurt seg inn i adressefeltet uten selv å ha et ønske om dette, beklager vi på forhånd. På lik linje hadde det vært fint om de av dere som kjenner eventuelle andre aktuelle ryttere, kunne videreformidlet informasjonen under.

Rett på sak. Vi er en gjeng ryttere som ønsker å sykle fort som lag i 2016. Flere av dere har tidligere vært en del av Black Edition (Ottestad SK), og det vil også for kommende år være naturlig å se for seg at laget vi ønsker å samle har tilsvarende målsettinger - altså en rittfart mellom 42- og 45 km/h. I tillegg til denne målsettingen vil det være mulig å se for seg andre hovedritt enn Styrkeprøven (L-O). En ting er å sykle fort i ritt, en annen ting er å skape et miljø for tøffe treningsturer og -samlinger. Dersom vi greier å mobilisere en passe stor gjeng, vil det kunne ligge incentiver i form av drakter, sponsorer og tester i andre enden. Kostnaden hos den enkelte ligger i første omgang i det å vise interesse, og vi ønsker derfor å invitere dere til et uformelt møte søndag 25. oktober - 20:00 på klubbhuset til Ottestad IL. Mål for møte er primært en kartlegging av mulige ryttere, samt at det vil være en fin mulighet til å få diskutert videre opplegg.

Gi oss en tilbakemelding på denne mailadressen (avsender) senest innen fredag 23.10 - 16:00, dersom du finner overnevnte interessant. Er interessen der, men ikke muligheten for å delta på møte 25.10, så gi oss likevel beskjed!

Håper på positive tilbakemeldinger - sammen kan vi få til noe stort!

Med hilsen,

Simen, Stig, Erik, Espen og Magnus


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.