Delta i VM for Masters!

Postet av Kjetil Bjarne Wallentinsen Haaland den 31. Mai 2017

Norges Cykleforbund har fått tildelt wildcards til UCI Grand Fondo World Championships – VM for Masters i vakre Albi i Frankrike 24. – 27. August 2017. Forbundet har mottatt 5 wildcards for damer og 5 for herrer.


Wildcards kan man søke på ved å sende en begrunnet søknad, med en sykkel-CV til Mastersutvalget.

Årets meritter blir prioritert ved uttaket – NM Bodø og resultater i Masterscup blir i hovedsak lagt til grunn for uttaket.

Søknadsfrist 12.juli 2017.

Etter søknad innstiller Mastersutvalget til UCI GFWC og sender liste over uttatte ryttere til arrangøren, som igjen sender personlig invitasjon på e-post til de uttatte. NB! Bemerk at et wildcard gir en rytter rett til å delta i både tempo og fellesstart i VM 2017.

I tillegg er alle Norgesmestere i både tempo og fellesstart for 2017, automatisk kvalifisert til VM. Har man én mesterskapstittel, er man kvalifisert til å sykle begge disipliner også her. Informasjon om NM for Masters i Bodø finner du her: www.bodo-ck.no eller via facebooksiden NM Landevei Masters 2017.

Søknad om wildcards kan sendes til Heidi Jørgensen Krokdal NCF Mastersutvalget på e-post heidi.jorgensen.krokdal@hotmail.com

Informasjon om mesterskapet UCI Grand Fondo World Championships finner du her:


Søknadsfrist 12.juli 2017.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Kjetil Bjarne Wallentinsen Haaland